Allidrett/Friidrettstemne fredag 5.mai
1. mai 2017
Vårfest på Torget 13 mai!
6. mai 2017
Vis alt

Glade ungar, sol og flott avslutning!

Sofia, Ingrid og Mina var nøgde med innsats og premie.

Slik tradisjonen har vore i mange år, er det Jotun si friidrettsgruppa som markerer avslutninga for allidrett på vårsesongen. I ettermiddag var allidrett frå 1-4 klasse samla på Jotun stadion, for å teste ut lengde, 60 m og liten ball. Yngre syskjen fekk også prøva seg om dei hadde lyst.  Jotun Stadion synte seg frå si beste side. Nydeleg vêr og publikum kosa seg med kaker og kaffi frå kiosken.
Etter at alle hadde prøvd seg på alle øvingane vanka det premiar til alle deltakarane.  Dei flotte ballane i ulike fargar som var kjøpt inn for anledninga fall i smak hjå ungane. Her er nokre bilder frå ettermiddagen:

Deltakarane har sett seg ned klare til å hente premien sin.

1 klasse stiller seg i kø for å få premien sin.

Emil tykte det var kjekt å få ball 🙂

Hovedsponsor på stadion i dag og.

Per Inge Bale, leiar i Jotun friidrett har all grunn til å vera nøgd med ettermiddagen.