Vasstilvenning-/symjeopplæring Vang mottak.
1. august 2018
Til minne om Anders G. Hestetun
3. august 2018
Vis alt

Norway Cup – sluttspillet er i gang

G13-1 i Norway Cup 2018 (Foto: Bjørge Kilen)

I dag er første dag med gruppespill i Norway Cup unnagjort.

Våre to jentelag gikk dessverre på tap i sine kamper, men på tross av skadeplager hos småjentelaget sier trener Geir Frode Rudi at det har vært en fin erfaring å få med seg og at jentene har hatt det kjekt.

Roger Barsnes, som trener J15/16, sier at også de har hatt en fin opplevelse i Norway Cup, med 4 tette og jevne kamper. «Solid forvarsspel, god keeper og topp innsats har preget kampene», sier Roger. Litt stang ut gjorde at laget kun fikk én scoring, men Roger er godt fornøyd med spillet laget har framvist i turneringa. «Jentene er fornøyd og da er med fornøyd», avslutter Roger.

På guttesida hadde Jotun med to lag i B-sluttspill og to i A-sluttspill. I B-sluttspillet røyk G13-2 ut i sin 32-dels finale, mens G17 slo Bakke/Hokksund 2-1 i sin 1/8-dels-finale og skal ut i kvartfinale mot Drøbak/Frogn kl 10:15 i morgen, torsdag 2.8.

I A-sluttspillet har G13-1 spilt to kamper i dag, der de først feide Lyn av banen med 6-0 og deretter vant 5-0 mot Vestre Akers SK. Det blir tidlig kveld på gutta i dag, da de må være klare til sin 1/8-dels finale kl 08:00 i morgen, der de møter Nanset IF. Lagleder Even Øren sier følgende til Porten.no: «Me pratar om at me kanskje kan gå heile vegen, men me kan òg møta eit tøft lag og ryka i neste. Det er litt bingo, men det ser bra ut, seier Øren.» Les hele artikkelen til Porten her.

Litt seinere på dag, kl 16:15, skal G15 ut i sin 1/8-dels finale. De møter SC Gjøa etter å ha slått Ellingsøy 2-1 i en svært spennende og jevn batalje. SC Gjøa er, til tross for det norskklingende navnet, basert i Brooklyn, New York. Klikk her for å lese mer om SC Gjøa på Norway Cup sine nettsider.

I videoen under scorer Ruben Holm 2-1-målet for G15 med det siste sparket på ballen i 1.omgang. Dessverre har Ruben dratt på seg en lyskestrekk og mister resten av turneringa. «Veldig trist, for han har vore heilt fantastisk i turneringa», sier trener Kai Wigum.